Rize Köftesi Nerede Yenir?

12-05-2023 20:58
Rize Köftesi Nerede Yenir?
Yurdumuzun en lezzetli köftelerinden biri olan Rize Köftesi, ülkemizdeki herkes tarafından biliniyor. Ancak iyi bir Rize Köftesi yemek için ise Rize’ye gitmek gerekiyor. Bu nedenle herkes de Rize Köftesi tarifini merak ediyor ve evinde yapmak istiyor.

Bu anlamda Rize Köftesinin çeşitli özelliklerinden bahsetmek gerekiyor. Rize Köftesinde kullanılan ana malzemelerden bazıları şunlardır;

  • Dana Kaburga eti
  • Kuzu Kaburga eti
  • Rize köftesinin içinde asla katkı maddesi bulunmaz
  • Test sonuçlarından geçirilerek sağlıklı ve lezzetli olup olmadığı tespit edilir

Burada yer alan özellikler Rize köftesinin özellikleri arasındadır. Burada yer alan özellikleri karşılamayan köftelere Rize köftesi denemez.

Rize Köftesi Nerede Yenir?

Elbette ki Rize köftesi Rize’de yenir. Rize köftesini en iyi yapan işletmelerden bir tanesi olarak sizleri işletmemize köfte yemeniz için bekliyoruz. Sizlere vermiş olduğumuz üstün hizmet ile köftelerimizi seveceğinize inanıyoruz.

Firma olarak perakende ve Hizmet piyasasında 1993 senesinden beri hizmet verirken 2018 yılında ise artık yiyecek sektörüne de adım attık. Bu anlamda Rize köftesini en iyi şekilde müşterilerimize sunmak ve ülke çapında tanıtmak için en iyi ustalar ile çalışıyoruz. Bu anlamda köftelerimizi ve işletmemizi şu şekilde anlatabiliriz;

  • Doğal ve ekonomik üretim
  • Yerli ve oldukça kaliteli sloganıyla yiyecek (Hizmet) piyasasında hizmet

Bu tür hizmetlerimiz ile sizleri işletmemizden memnun şekilde ayrılmanızı hedefliyoruz.

Mandiles Rize Köftesi

Mandiles olarak sizlere Rize Köftesi ve Burger menüsü alanlarında hizmet veriyoruz. Markamız ürünlerini hem kendi işletmemizde sıcak olarak sizlere sunarken aynı zamanda ürünlerimizi dondurulmuş olarak marketlerde de sunuyoruz.

Lezzet ekibimiz ile sizlere 2000 metrekarelik alanda hizmet veriyoruz. Hem katma değer üretirken hem de ekonomiye çok fazla sayıda da istihdam sağlamaya çalışıyoruz.

Mandiles Rize Köftesi Hizmetleri

Mandiles Rize Köftesi olarak düsturumuz “Helal Lezzete Kafidir” sözü ile yola çıkıyoruz. Bunu bilen her müşterimize sağlıklı, doğal, kaliteli ve lezzetli ürünler sunmaya çalışıyoruz.

İşletmemize geldiğiniz zaman lezzet ekibimiz ile siz değerli müşterilerimize aile ortamında rahatça yemeklerimizden yemenizi sağlıyoruz.

Bütün bunları yaparken de kendi yöresel lezzetlerimizi aslına sadık kalarak yapmaya çalışıyor ve bunları size sunmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Çalışmaya devam edip ilkesi ile ekonomimize katkı sağlamaya ve ekonominin can damarlarından olan Anadolu girişimci ve sanayicilerine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu anlamda bizleri gönül rahatlığı ile tercih ederek ürünlerimizden yararlanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.